Cum cumpărați rolete exterioare, astfel încât să nu regretați? Principalele secrete ale calității.

blog image Cum cumpărați rolete exterioare, astfel încât să nu regretați? Principalele secrete ale calității.

Cum cumpărați rolete exterioare, astfel încât să nu regretați? Principalele secrete ale calității.

Rolete exterioare pentru ferestre joacă un rol important în protejarea casei tale împotriva spargerii, a razele UV, păstrează căldura și reprezintă o protecție sigură împotriva vremii nefavorabile. În mod firesc, calitatea este un detaliu important la care trebuie să se acorde atenție atunci când alegeți rolete. Dar cum să faceți alegerea corectă și să nu dați greș? Ce face ca unele rolete să devină lideri de vânzări, iar altele să treacă pe lista de achiziții nedorite? Să vedem.

Pentru a alege rolete exterioare de înaltă calitate, care vă vor mulțumi timp de mai mulți ani, nu trebuie să fiți un expert, e suficient doar să acordați atenție unor dintre cele mai importante caracteristici, de care va depinde calitatea rolete exterioare.

Cât de trainice sunt

Producătorii care sunt interesați de calitatea produsului și reputația companiei sale nu vor alege benzi prea subțiri pentru profilul de rolete exterioare. Grosimea ar trebui să fie suficientă pentru a rezista la o lovitură directă și la impactul vânturilor puternice. În plus, o pânză subțire se poate fi cauza unei deformări în timpul instalării. Prin urmare, atunci când cumpărați, întotdeauna fiți atenți la grosimea benzii, și nu alegeți rolete cu o grosime mai mică de 0,22 mm.

Calități antiefracție

Rolete exterioare sunt proiectate pentru a vă proteja nu numai de vreme, dar și de hoți, deci este nevoie să se acorde o atenție deosebită la clasa anti-efracție. Este ideal când roletelor exterioare li s-a atribuit una dintre următoarele clase - P3, P4, P5. De asemenea, în cazul în care rolete exterioare vin cu o șină de ghidare foarte subțire, este posibil ca un atacator să le poate îndoi cu mâinile.

Eficienţa energetică

Pentru a reduce pierderile de căldură și de a reduce consumul de energie pentru încălzire, cu siguranță aveți nevoie de rolete exterioare cu eficiență energetică ridicată. Cu cât e mai înalt acest indicator, cu atât mai puțină căldură va părăsi locuința Dvs. Nu ezitați să întrebați vânzătorul-consultant despre rolete exterioare care protejează cel mai bine casa de pierderea de căldură.

Aspectul atractiv

Rolete exterioare bune nu servesc doar ca protecție, ci de asemenea, și ca decor pentru fațada casei. Acestea ar trebui să se potrivească în mod ideal designului exterior pentru a sublinia caracteristicile sale arhitecturale. În același timp, rolete exterioare de înaltă calitate nu ar trebui să-și piardă aspectul atractiv pentru mulți ani. Un produs de calitate se deosebește de unul de o calitate mai slabă în acest sens prin aceea că, roletelor exterioare de înaltă calitate li se aplică două straturi de lac, evitându-se astfel ștergerea de vopsea deja în primele luni de viață și de apariția așa-numitului efect „zebră“. În plus, calitatea lacului este de asemenea foarte importantă. Vopseaua de calitate superioară va proteja roletele exterioare de la zgârieturi și abraziune.

 

blog image
25
Strucutra portii sectionale
Porti sectionale md
Motor
Cu motorul electric prin o simplă apăsare a unui buton se deschide poarta rapid si estetic
Role
Role speciale sunt aranjate în fața panoului, asigură o mișcare uniformă de-a lungul portii.
Panou
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
Arcuri
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
5 MOTIVE PENTRU A CUMPARA PORTI "KAMELEON"
������
ECONOMIE LA CALDURA
Rezistența termică a panourilor sandwich corespunde masoneriei cu o grosime de 530 mm
��������
SIGURE
Porțile sunt produse în conformitate cu GOST 31,174-2003.
����������
ESTETICE
Structura panourilor sandwich coaja de portocala este considerat ca fiind tipul de suprafața cel mai practic pentru uși secționale!
�����������
DE LUNGA DURATA
Durata minimă a termenului de garanție este de 20 de ani.
������� ���������
USOR DE REPARAT
Toate elementele porții în caz de uzare poate fi înlocuite datorita stocului mare de piese.

COMANDA O MASURARE GRATUITA

COMPLETATI FORMULARUL
SPECIALISTUL NOSTRU SE VA DEPLASA LA DUMNEAVOASTRA, VA LUA GRATUIT MASURARILE EXACTE SI VA PROPUNE VARIANTA OPTIMA