Cum să alegeți o poartă de garaj? (Continuare)

blog image Cum să alegeți o poartă de garaj? (Continuare)

În ultimul articol am enumerat 5 nuanțe cărora trebuie să le acordați atenție atunci când alegeți și procurați porți  de garaj. Așa cum am spus, lista nu a fost finalizată și acum vă vom oferi câteva sfaturi care vor fi utile la alegerea porții . Vom începe un nou raport, dar puteți combina toate elementele și puteți extrage o concluzie.

1. Acordați atenție calității conțunutului poliuretanice. Acest sfat este relevant pentru cei care doresc să cumpere porți de garaj asamblate din panouri. Acest punct este foarte important, deoarece calitatea conținutului determină durata de viață a întregii structuri, iar funcția va acorda izolare termică. Calitatea conținutului nu diferă mult în preț, dar merită să plătiți, dacă doriți să obțineți un rezultat bun.

2. Durabilitatea porții este, de asemenea, influențată de metoda de galvanizare a elementelor. Este necesar să se asigure fiabilitatea stratului de polimer. De fapt, stratul de acoperire este ceea ce va proteja materialul de umiditate și alte condiții meteorologice neplăcute.

3. Este necesar să aflați dacă există plăci metalice pentru întărire, deoarece acest lucru va asigura rezistența porții și, ca rezultat, siguranță pentru dumneavoastră. Acest lucru este necesar, în special în prezența copiilor, deoarece panoul în sine este destul de greu, astfel încât, în unele cazuri, ele trebuie neapărat consolidate.

4. Vă rugăm să rețineți că prețul inițial poate fi diferit de costul final, deoarece toate accesoriile suplimentare le v-eți achiziționa aparte. Desigur, puteți cere ajutorul specialiștilor care vă pot calcula întreaga construcție + instalarea, dar trebuie să alegeți angajații cu grijă.

5. Pentru evita greșelile în selecție, recitiți eșantionul de la vânzător. Verificați dacă materialul este de bună calitate și vopseaua este așezată calitativ. Verificați dacă îmbinările secțiunilor nu vă prind degetele.

6. Ar trebui să citiți acest paragraf în cazul în care decideți să achiziționați o poartă cu un mecanism automat la distanță. Este necesar să știți că puteți deschide sau închide poarta doar la o distanță de până la 50 de metri. Trebuie remarcat faptul că totul diferă de la producători , deoarece nu au aceeași distanță, precum și prețul poate fi diferit. Direcția acestor porți nu necesită întreținere specială, adesea consumă în medie de 240 de wați. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți - este să-l protejați de obiecte străine, în acest scop puteți folosi blocarea automată. Cred că nu este necesar să menționăm de ce este nevoie să faceți acest lucru, pentru că toată lumea știe că electricitatea este întotdeauna periculoasă.

Acum vă puteți găsi ușor o poartă de garaj! Ramane doar sa alegi un producator de încredere. Acordați atenție firmelor care au activat de mult timp pe piață și s-au dovedit bine. Să nu vă fie frică să alegeți și să comandați modele online! În orice caz, vă veți întâlni cu vânzătorul și măsurătorul, care vă vor ajuta la alegerea tuturor materialelor necesare.

 
 
blog image
25
Strucutra portii sectionale
Porti sectionale md
Motor
Cu motorul electric prin o simplă apăsare a unui buton se deschide poarta rapid si estetic
Role
Role speciale sunt aranjate în fața panoului, asigură o mișcare uniformă de-a lungul portii.
Panou
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
Arcuri
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
5 MOTIVE PENTRU A CUMPARA PORTI "KAMELEON"
������
ECONOMIE LA CALDURA
Rezistența termică a panourilor sandwich corespunde masoneriei cu o grosime de 530 mm
��������
SIGURE
Porțile sunt produse în conformitate cu GOST 31,174-2003.
����������
ESTETICE
Structura panourilor sandwich coaja de portocala este considerat ca fiind tipul de suprafața cel mai practic pentru uși secționale!
�����������
DE LUNGA DURATA
Durata minimă a termenului de garanție este de 20 de ani.
������� ���������
USOR DE REPARAT
Toate elementele porții în caz de uzare poate fi înlocuite datorita stocului mare de piese.

COMANDA O MASURARE GRATUITA

COMPLETATI FORMULARUL
SPECIALISTUL NOSTRU SE VA DEPLASA LA DUMNEAVOASTRA, VA LUA GRATUIT MASURARILE EXACTE SI VA PROPUNE VARIANTA OPTIMA