Patru sfaturi care vă vor ajuta să alegeți porti de intrare

blog image Patru sfaturi care vă vor ajuta să alegeți porti de intrare

Patru sfaturi care vă vor ajuta să alegeți porti de intrare

Ce reprezintă porti de intrare? Acestea, desigur, sunt fața unei casei și un paznic de încredere a somnului stăpânului. De poarta selectată în mod corespunzător depinde siguranța, confortul și aspectul exterior plăcut al locuinței. Dar cum faceți alegerea potrivită? Cum alegeți porti de intrare care să se potrivească perfect, luând în considerare caracteristicile individuale ale spațiului și arhitectura casei, fără a recurge la experți?

Aceste sfaturi simple vă vor ajuta să alegeți porti de intrare perfecte pentru casa Dvs.

1: Atrageți atenția la spațiul liber pentru intrare pe lotul dvs.

Dacă evaluați cu atenție și critic teritoriul de care dispuneți pentru a intra, puteți decide ce tip porti va fi mai practic să alegeți. De exemplu, dacă nu aveți suficient spațiu pentru a organiza o platformă pentru intrare - mai practic e de a opta pentru porti glisante. Acest tip de porti economisește spațiul din fața intrării deschizându-se prin alunecare de-a lungul gardului.

2: Gândiți-vă la cât de des trebuie să utilizați mașina

Dacă aveți mai mult de o mașină și în afară de Dvs. se folosesc de mașină alți membri ai familiei, sau serviciul vă face să circulați des, atunci ar trebui să aveți în vedere existența sistemului de automatizare a portii. Acest lucru va economisi mult timp, efort și nervi la deschiderea porții de intrare. Porti automate vă vor scuti de necesitatea de  ieși din mașină pentru a descde și închide manual poarta.

3: Determinați stilul care se va potrivi în designul arhitectural al casei    

Astăzi există o gamă atât de largă de porti de intrare disponibile pentru fabricare la comandă, care se deosebesc nu numai prin culoare, dar și materialul din care se realizează, încât capul începe să se învârtă. Cum poate fi găsită opțiunea ideală pentru exteriorul Dvs?

Pentru început, determinați stilul casei. Ce culori și nuanțe predomină în exteriorul clădirii. Materialul din care e făcut gardul. S-ar putea dori să se consulte designerul sau arhitectul care a proiectat casa. Nu neapărat însă! Puteți lua pur și simplu o fotografie a casei și arăta cvânzătorului-consultant care vă poate oferi cele mai potrivite opțiuni.

4: Luați în considerare cât timp vă așteptați să utilizați porti de intrare

Durata de viață - este una dintre cele mai importante aspecte alegerea de porti. Un produs de calitate trebuie să aibă o carcasă sigură, rezistentă la coroziune și mediul înconjurător. În construcția de porti de intrare trebuie să lipsească iregularitățile, precum și orice alte defecte. Dacă alegeți uși glisante, va trebui să acordați atenție la alunecarea lina și silențioasă in timpul deschiderii.

Amintiți-vă toate aceste nuanțe și formulați în mod clar nevoile și criteriile de selecție. Consultantul vă va ajuta să selectați porti de intrare care vă vor oferi siguranța, confortul și plăcerea de utilizare pentru anii care vor veni!

blog image
25
Strucutra portii sectionale
Porti sectionale md
Motor
Cu motorul electric prin o simplă apăsare a unui buton se deschide poarta rapid si estetic
Role
Role speciale sunt aranjate în fața panoului, asigură o mișcare uniformă de-a lungul portii.
Panou
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
Arcuri
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
5 MOTIVE PENTRU A CUMPARA PORTI "KAMELEON"
������
ECONOMIE LA CALDURA
Rezistența termică a panourilor sandwich corespunde masoneriei cu o grosime de 530 mm
��������
SIGURE
Porțile sunt produse în conformitate cu GOST 31,174-2003.
����������
ESTETICE
Structura panourilor sandwich coaja de portocala este considerat ca fiind tipul de suprafața cel mai practic pentru uși secționale!
�����������
DE LUNGA DURATA
Durata minimă a termenului de garanție este de 20 de ani.
������� ���������
USOR DE REPARAT
Toate elementele porții în caz de uzare poate fi înlocuite datorita stocului mare de piese.

COMANDA O MASURARE GRATUITA

COMPLETATI FORMULARUL
SPECIALISTUL NOSTRU SE VA DEPLASA LA DUMNEAVOASTRA, VA LUA GRATUIT MASURARILE EXACTE SI VA PROPUNE VARIANTA OPTIMA