Porti - industriale

blog image Porti - industriale

Alegerea porții pentru companie depinde întotdeauna de structura sa, este necesar să se ia în considerare unde acestea ar trebui să fie instalate și ce reprezintă întreprinderea în sine, precum și dacă există în ea sau nu obiecte de valoare, care trebuie protejate. Un criteriu important este tehnica de funcționare a acestei construcție, și anume dimensiunea acesteia. În orice caz, acestea trebuie să fie fiabile și să ofere un nivel bun de securitate.

Cea mai bună opțiune este poarta secționată, deoarece acestea au cel mai convenabil mecanism de deschidere. Acestea sunt împărțite în patru subtipuri:

1.Ridicare standard
2.Ridicarea pe verticală
3.Montaj înclinat
4.Montaj crescător

Prima opțiune este cea mai obișnuită, sunt ideale pentru industrii precum spălătoria, etc. Acestea se caracterizează prin faptul că au spațiu liber de sus, ceea ce permite mașinilor să intre în clădire. Cel de-al doilea tip este cel mai scump și este potrivit doar pentru clădiri mari, cum ar fi un depozit. Aceste porți se ridică complet și pot fi îndoite. Acest lucru este necesar pentru ca muncitorii să poată aduce cutiile și mărfurile înalte, care trebuie stivuite vertical.

Montarea înclinată este foarte rară și numai în acele cazuri în care există un acoperiș înclinat. Principiul de funcționare este că panoul se ridică mai întâi până la capăt în sus și apoi se stringe în bloc, economisind astfel spațiu. Montarea crescătoare este oarecum similară celei anterioare, dar totuși există o mică diferență. Acest tip este utilizat în acele cazuri în care trecerea este suficient de mare, iar podul, dimpotrivă, este foarte mic în lungime. În cazul în care deschiderea are o înălțime de 4 metri și o lungime de un podul de 2 metri, poarta se va ridica cu 2 metri în sus și în jos, apoi se îndoaie la sfârșitul podului, economisind spațiu.

Materialul trebuie să fie ales suficient de puternic pentru a evita atacul vandaliștilor sau hoților. În acest scop sunt folosite: oțel, aluminiu, PVC. Totul depinde de tipul de întreprindere, deoarece unele materiale sunt excluse, datorită formării mucegaiului, umidității ridicate etc. Pentru unele întreprinderi, un criteriu important este izolarea fonică. Materialele metalice precum oțelul și aluminiu nu sunt potrivite pentru aceasta, iar cea mai bună opțiune este PVC-ul, cu o umplere specială între plăci. Merită să se țină cont de faptul că un nivel bun de protecție creează nu numai material de calitate, ci și un sistem de securitate. În orice caz, trebuie să existe lăcăți, însă opțiunea de protecție ideală va fi o alarmă. Cea mai bună opțiune este considerată alarma cu apelul automat a poliției.

 

 

 

blog image
25
Strucutra portii sectionale
Porti sectionale md
Motor
Cu motorul electric prin o simplă apăsare a unui buton se deschide poarta rapid si estetic
Role
Role speciale sunt aranjate în fața panoului, asigură o mișcare uniformă de-a lungul portii.
Panou
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
Arcuri
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
5 MOTIVE PENTRU A CUMPARA PORTI "KAMELEON"
������
ECONOMIE LA CALDURA
Rezistența termică a panourilor sandwich corespunde masoneriei cu o grosime de 530 mm
��������
SIGURE
Porțile sunt produse în conformitate cu GOST 31,174-2003.
����������
ESTETICE
Structura panourilor sandwich coaja de portocala este considerat ca fiind tipul de suprafața cel mai practic pentru uși secționale!
�����������
DE LUNGA DURATA
Durata minimă a termenului de garanție este de 20 de ani.
������� ���������
USOR DE REPARAT
Toate elementele porții în caz de uzare poate fi înlocuite datorita stocului mare de piese.

COMANDA O MASURARE GRATUITA

COMPLETATI FORMULARUL
SPECIALISTUL NOSTRU SE VA DEPLASA LA DUMNEAVOASTRA, VA LUA GRATUIT MASURARILE EXACTE SI VA PROPUNE VARIANTA OPTIMA