Avantajele și dezavantajele diferitelor materiale pentru porți

blog image Avantajele și dezavantajele diferitelor materiale pentru porți

     Atunci când alegeți o poartă, este necesar să vă bazați nu numai pe designul acestora, ci și pe materialul utilizat pentru fabricarea acestora. Acest lucru va determina durata lor de viață, precum și siguranța pe care trebuie să o asigure. Până în prezent, materialele pentru fabricarea porții sunt multe, dar liderii sunt profilat și lemnul. Vom vorbi despre fiecare dintre ei astăzi, și anume despre dezavantajele și avantajele lor.

    Merită să începem cu tabla ondulată, deoarece acest material a câștigat acum o popularitate și este o competiție mare pentru lemn. Vom începe cu o bună parte, și anume cu avantajele sale. Este demn de remarcat faptul că acest material are o rezistență ridicată și că este dificil să se supună deformării, astfel încât acesta nu se teme de asemenea influențe externe cum ar fi impactul sau condițiile meteorologice. Materialul este relativ ieftin, ceea ce nu se poate spune despre competitorul său. Atunci când alegeți un material de calitate, acesta poate avea o protecție împotriva coroziunii, care în multe cazuri va spori durata de viață. Din punct de vedere estetic, tabla ondulată este destul de atractivă și are multe nuanțe. De asemenea, nu va trebui să selectați un desen, ceea ce va ușura sarcina. Cel mai important și avantajos factor este durabilitatea acestuia. Acest material vă poate servi până la 20 de ani! Și nu sunt doar vorbe și observații, pentru o anumită perioadă puteți obține o garanție de la producător. În principiu, nu are lacune, dar nu există materiale ideale. Singura problemă cu care vă puteți confrunta este coroziunea, care poate apărea atunci când se alege un material de calitate slabă și se deteriorează stratul superior de protecție.

     La prima vedere poate părea că lemnul are mai puține beneficii. De fapt, astfel și este, dar aceste demnități sunt destul de semnificative, pentru care lemnul a câștigat o mare popularitate. În primul rând, lemnul utilizat pentru fabricarea porții are un cost relativ scăzut, ceea ce reprezintă un avantaj imens. Pe panoul ușii nu există multe detalii mici care se pot rupe. Determinarea opțiunii va fi foarte ușoară, deoarece nu va trebui să alegeți o culoare, o imagine etc. Singura diferență externă este nuanța lemnului, dar există o mulțime de ele. Principalul avantaj al acestui material este rapiditatea de instalare, așa cum am menționat deja, astfel de porți au puține detalii, ceea ce facilitează procesul de instalare.

    După cum ați înțeles deja, materialul are multe avantaje, dar are și o serie de deficiențe, și există multe dintre ele. În primul rând, lemnul este un material nesigur, deoarece este ușor expus influențelor externe. De asemenea, merită considerat că materialul este periculos pentru foc și are o rezistență mecanică scăzută. Principalul dezavantaj este faptul că lemnul este de scurtă durată, are o caracteristică specială de a arde, de a absorbi umiditatea etc. Desigur, producătorul vă vor oferi o garanție, dar în niciun caz nu poate avea aceeași perioadă ca prima opțiune, deci gândiți-vă cu atenție la această achiziție.

     ALTE PRODUSE:

     Porti industriale

     Bariere

     Porti panoramice

     Porti Sectionale

     Porţile de garaj

 
blog image
25
Strucutra portii sectionale
Porti sectionale md
Motor
Cu motorul electric prin o simplă apăsare a unui buton se deschide poarta rapid si estetic
Role
Role speciale sunt aranjate în fața panoului, asigură o mișcare uniformă de-a lungul portii.
Panou
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
Arcuri
Panourile sandwich au proprietăți excelente de izolare. Sunt disponibile o varietate mare de culori la alegere!
5 MOTIVE PENTRU A CUMPARA PORTI "KAMELEON"
������
ECONOMIE LA CALDURA
Rezistența termică a panourilor sandwich corespunde masoneriei cu o grosime de 530 mm
��������
SIGURE
Porțile sunt produse în conformitate cu GOST 31,174-2003.
����������
ESTETICE
Structura panourilor sandwich coaja de portocala este considerat ca fiind tipul de suprafața cel mai practic pentru uși secționale!
�����������
DE LUNGA DURATA
Durata minimă a termenului de garanție este de 20 de ani.
������� ���������
USOR DE REPARAT
Toate elementele porții în caz de uzare poate fi înlocuite datorita stocului mare de piese.

COMANDA O MASURARE GRATUITA

COMPLETATI FORMULARUL
SPECIALISTUL NOSTRU SE VA DEPLASA LA DUMNEAVOASTRA, VA LUA GRATUIT MASURARILE EXACTE SI VA PROPUNE VARIANTA OPTIMA